İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019

ncelilyanar2.jpg

Nahit Celil YANAR
İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

10.05.1968 yılında Nallıhan’ da doğdu. Ön Lisans öğrenimini Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoloji Bölümü’ nden mezun oldu. Lisans öğrenimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. İşaret Dili Eğitimi, Liderlik Okulu (Etkili İletişim), Liderlik Okulu ( Halkla İlişkiler), Tıbbi Atık Yerel Eğitimi, Sağlık Otelciliği sertifikalarına sahiptir. Nallıhan Devlet Hastanesi HIMMS 6.0 EMMRAM Sertifikasyon Çalışması (tamamlandı ), ve yine Nallıhan Devlet Hastanesi HIMMS 7.0 EMMRAM Sertifikasyon Çalışması (devam ediyor) projelerinde bulundu. Muş Devlet Hastanesi Radyoloji Biriminde, Dr. Muhittin ÜLKER Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi  Radyoloji Biriminde, Nallıhan Devlet Hastanesi Hakları Biriminde, 75. Yıl ADSM’ de Radyoloji Eğitimi ve Nallıhan Devlet Hastanesi Satınalma (Piyasa Araştırma)’ da mesleki deneyimlerinde bulundu. 2010-2011 yılları arası Nallıhan Devlet Hastanesi Hastane Müdür Yardımcısı, 2011-2012 yılları arası Nallıhan Devlet Hastanesi Hastane Müdürü (86. Madde Bakanlık Oluru), 2014-2014 yılları arası İdari ve Mali İşler Müdürlüğü ve 2015 yılından itibaren Nallıhan Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.