İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı
05 Ocak 2024

Mehmet Ali KÜÇÜK

İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

10.01.1971 yılında Nallıhan' da doğdu. Ön lisans öğrenimini Sakarya Üniversitesi Adapazarı Meslek Yüksek Okulu Mekatronik Bölümü, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü' nde tamamladı. Lisans öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi' nde tamamladı. IGL-JV-STFA Kınalı Otoyolu ve Fatih Sultan Mehmet Boğaz Köprüsü Projesinde Teknisyen, Türk Telekom Santrallar Grup Baş Mühendisliğinde Teknisyen, Teknik Servis Sorumlusu, Klinik Mühendislik Sorumlusu,Sivil Savunma Amiri, Muayene Komisyonları , Piyasa Araştırma Komisyonu, İhtiyaç Tespit Komisyonları' nda görev aldı. 2009 yılından itibaren Nallıhan Devlet Hastanesi' nde görev almaktadır. 2021 yılı Aralık ayından itibaren ise İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.